Garantie

Service en garantie

Bij JustSoft staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij bieden uitgebreide garanties om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw waterontharder.

3 jaar garantie op de waterontharder Wij hebben vertrouwen in de JustSoft waterontharders en geven daarom 3 jaar volledige garantie zonder enige beperking. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan zorgen wij voor een kosteloze reparatie of vervanging.

5 jaar garantie op de onderdelen JustSoft werkt uitsluitend met hoog gekwalificeerde onderdelen. Wanneer er toch problemen ontstaan na de garantietermijn van 3 jaar, bieden wij tot 5 jaar kosteloos vervangende onderdelen aan.

10 jaar garantie op het harsfilter Het belangrijkste onderdeel van de JustSoft waterontharder is de harsfilter. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de waterontharder hebben voorzien van de hoogste kwaliteit onderdelen en geven daarom 10 jaar garantie op de harsfilter.

Contact

Heeft u vragen of wilt u garantie aanvragen? Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt een garantie aanvragen voor problemen met de waterontharder, onderdelen of het harsfilter. Wij staan klaar om u te helpen en zorgen voor een snelle oplossing.

Contactformulier