Levering

Levering

Bij JustSoft streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk en volgens afspraak bij u thuis te bezorgen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een geschikte leveringsdatum af te spreken. In de praktijk gebeurt dit meestal al binnen 1 tot 3 uur na uw bestelling.

Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij bieden een snelle, betrouwbare en transparante service waardoor uw bestelling altijd op tijd en volgens afspraak wordt geleverd.

Retourneren

Bij JustSoft begrijpen we dat uw verwachtingen en behoeften kunnen variëren. Daarom streven we naar een soepel en efficiënt retourproces voor al onze waterontharders en accessoires. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het retourneren van uw aankopen.

Retourbeleid
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, staan wij klaar om u te assisteren. Houd er rekening mee dat retourneren altijd dient te gebeuren in overleg. U heeft 30 dagen de tijd om te beslissen of het product aan uw verwachtingen voldoet. Retourneren kan binnen deze periode. Wij raden aan dit op tijd te doen, zodat uw retour geen onnodige vertraging oploopt.

Voorwaarden voor retourneren
Retourneren is alleen mogelijk met ongebruikte en onbeschadigde producten. Wij vragen u de producten in hun oorspronkelijke staat en verpakking te retourneren. Voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw retour ontvangen wij graag de track en trace-informatie. Zo kunnen we de voortgang van uw retour volgen en ervoor zorgen dat het proces soepel verloopt. Om uw retour vlot te verwerken vragen wij u ons op de hoogte te stellen voordat u het pakket verzendt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over levering en retour? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij staan klaar om u te helpen.

Contactformulier