Installatie

Installatie

Het installeren van uw JustSoft waterontharder is eenvoudig en kan door een professional of uzelf worden uitgevoerd. Volg de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat uw waterontharder correct wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert:

Voorbereiding:

  1. Zorg ervoor dat de installatieplaats schoon en toegankelijk is.
  2. Sluit de hoofdwaterkraan en laat het systeem drukloos door een kraan open te draaien.

Plaatsing van de waterontharder:

  1. Plaats de waterontharder in de buurt van de hoofdwaterleiding en zorg voor voldoende ruimte om onderhoud te kunnen plegen.
  2. Monteer de bypass module volgens de handleiding. Deze module zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt schakelen tussen onthard en niet-onthard water.

Aansluiting:

  1. Sluit de inlaat en uitlaat van de waterontharder aan op de hoofdwaterleiding.
  2. Zorg voor een correcte aansluiting van de afvoerslang zodat het regeneratiewater goed kan worden afgevoerd.

Regeneratiezout toevoegen:

  1. Vul het zoutreservoir met regeneratiezout. Gebruik alleen 100% zuiver zout in tabletvorm voor een optimaal resultaat.

Ingebruikname:

  1. Open de hoofdwaterkraan en controleer op eventuele lekkages.
  2. Stel de waterontharder in volgens de meegeleverde handleiding en start een regeneratiecyclus om de installatie te voltooien.

Voor gedetailleerde instructies kunt u de bijgeleverde installatiehandleiding raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Installatieservice van JustSoft

Wilt u liever dat een professional de installatie van uw JustSoft waterontharder uitvoert? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle en correcte installatie, zodat u direct kunt genieten van zacht water. Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te helpen!

Contactformulier